» اجتماعی » جنگ ترامپ و پاول، بیت‌کوین را تکان داد! | بازتاب امروز
جنگ ترامپ و پاول، بیت‌کوین را تکان داد! | بازتاب امروز
اجتماعی

جنگ ترامپ و پاول، بیت‌کوین را تکان داد! | بازتاب امروز

۱۴۰۴-۰۱-۳۰ 1019

روز گذشته قیمت بیت کوین در پی انتقاد شدید ترامپ از پاول رئیس فدرال رزرو، به بالای ۸۵ هزار دلار رسید. آیا بیت کوین می‌تواند خود را در این سطح حفظ کند؟ مواضع ترامپ در مورد سیاست نرخ بهره فدرال رزرو، چه تاثیری بر قیمت بیت کوین دارد؟

فرارو: بیت کوین نسبت به احتمال کاهش نرخ بهره واکنش نشان داد. ۱۵.۵ میلیارد دلار ورود نقدینگی به بازار رمز ارز به ثبت رسیده که در نتیجه آن بیت کوین به همراه ۷۵ درصد از ارز‌های بزرگ بازار سبز شدند.

روز پنجشنبه ترامپ در واکنش به تأکید پاول به استقلال قانونی فدرال رزرو در سخنرانی باشگاه اقتصادی شیکاگو، به احتمال برکناری رئیس فدرال رزرو اشاره کرد. پاول در سخنرانی خود با تأکید بر این که استقلال بانک مرکزی توسط قانون محافظت می‌شود، اظهار داشت: “ما به جز در صورت علت موجه قابل برکناری نیستیم. ” در این میان بازار ارز دیجیتال که برای حرکت منتظر یک جرقه در سطح فاندامنتال بود، با وجود احساسات نزولی در بازار‌های مالی جهانی در بالای ۸۵ هزار دلار ثابت ماند.

آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم

بیت کوین توانست سطح ۸۵ هزار دلار را در روز جمعه پس بگیرد و در حال حاضر در قیمت ۸۵ هزار ۱۰۰ معامله می‌شود. دامنه نوسانات بیت کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۱.۱۴ درصد بوده و بین قیمت ۸۵,۲۷۰ دلار به عنوان بیشترین و ۸۴,۳۰۲ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است. تسلط بیت کوین بر بازار رمزارز با ۰.۰۶ درصد کاهش به ۶۳.۸۲ درصد رسید. 

از نظر تحلیل تکنیکال در تایم فریم ۴ ساعته، بیت کوین همچنان در رکود است و مقاومت ۸۵,۸۶۰ و حمایت ۸۴,۴۲۶ را پیش روی خود دارد. اتریوم، ارز دوم بازار رمزارز، در ۲۴ ساعت گذشته، با ۰.۸۱ درصد رشد، در قیمت ۱۶۰۰ دلار معامله می‌شود. دامنه نوسانات ۲۴ ساعته اتریوم حدود ۲ درصد بوده است و بین قیمت ۱,۶۱۴ دلار به عنوان بیشترین و ۱,۵۸۲ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است. 

ارز اتریوم ETH، در چند روز گذشته موفق به تثبیت قیمت بالای سطح ۱,۵۸۳ شده است ولی به علت عدم قطعیت و نبود کاتالیزگر برای حرکت، دامنه نوسانات پایینی دارد. از لحاظ تحلیل بنیادین، نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا نقش محوری در شکل‌دهی حرکت جریان سرمایه به سمت دارایی‌های پرریسک مانند بیت‌کوین و اتریوم ایفا می‌کنند. اگر فشار ترامپ بر فدرال باعث کاهش زودهنگام نرخ بهره شود، حرکت صعودی بیت‌کوین و بازار ارز‌های دیجیتال تقویت می‌شود.

عجیب‌ترین اتفاق در ۲۴ ساعت گذشته: بازگشت مجدد استپن!

استپن که این اواخر از پایین‌ترین قیمت سال گذشته خود هم ۶۰ درصد سقوط کرده بود، دوباره با افزایش حجم معاملات و ۴۰ درصد سود ۱۲ روزه، به میدان برگشته است. 

این ارز که از لحاظ ارزش بازار در رتبه ۲۲۹ قرار دارد، از اوج تاریخی خود ۹۸ درصد فاصله دارد و فقط در سه ماه گذشته ۸۰ درصد ریزش را به خود دیده است. علت بهبود قیمت به احتمال زیاد اثرات آپدیت ۳ مارس این پروژه است.

ارز‌های برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار

امروز دامنه سود ۳ ارز برنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار رمزارز، ۸ الی ۱۶ درصد است. ارز کور (CORE) با ۱۷.۴ درصد رشد، صدر نشین لیست ارز‌های برنده است. ترامپ رسمی (TRUMP) با ۸.۰۷ درصد رشد، در ردیف دوم و ارز بیتنسور (TAO) با ۷.۹۰ درصد رشد در رتبه سوم قرار دارد. 

همچنین دامنه زیان ۳ ارز بازنده ا الی ۱۰ درصد به ثبت رسیده است. ارز AB با افت ۱۰ درصدی خود اولین ارز بازنده امروز است. ارز بعدی رندر (RENDER) با ۲.۲۶ درصد افت، برای اولین بار در این ماه در میان ارز‌های بازنده ظاهر شده و امروز در ردیف دومین ارز با بدترین عملکرد قرار گرفت. همچنین کوانت (QNT) با افت ۱.۸۳ درصدی در ردیف سوم ارز‌های بازنده قرار دارد.

بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار

شاخص توتال ارز‌های دیجیتال پس از افت تا ۲.۳۲ تریلیون دلار در یکشنبه گذشته، در این هفته توانست ۳۳۲.۲ میلیارد دلار جذب نقدینگی، عملکرد مثبتی داشته باشد، سطح ۲.۵ میلیاردی را پس بگیرد و بالای آن تثبیت کند. 

داده‌های آنچین نشان می‌دهند که در ۲۴ ساعت گذشته، مجموعاً ۱۵.۵ میلیارد دلار نقدینگی، برابر ۰.۶ درصد ارزش کل، وارد بازار رمزارز شده و در نتیجه این ورود نقدینگی، ارزش کل بازار به عدد ۲.۶۴ تریلیون دلار رسیده است.

انتهای پیام

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×