» اجتماعی » 5 اشتباه رایج در خرید میکسر آزمایشگاهی
اجتماعی

5 اشتباه رایج در خرید میکسر آزمایشگاهی

۱۴۰۴-۰۲-۱۶ 1011

تجهیزات میکسر یا همزن در اغلب آزمایشگاه ها خصوصا آزمایشگاه های شیمیایی مانند رنگ، پلاستیک و پلیمر، مواد غذایی، دارویی، آب، خاک و کشاورزی بسیار حیاتی اند. روش های مختلف اختلاط مواد با توجه به نوع ماده، نوع اختلاط و پارامترهای دیگر وجود دارند که در اصل از هیچ کدام نمی توان به جای دیگری استفاده کرد. هیتر مگنت، همزن مغناطیسی، هموژنایزر، شیکر آزمایشگاهی و حتی همزن شیشه ای، هرکدام کاربرد خاصی دارند و همیشه و برای هر آزمایشی مناسب نیستند. میکسر آزمایشگاهی یکی از دستگاه های همزن در آزمایشگاه ها است که به ویژه در صنایع آرایشی و بهداشتی، تولید محصولات پلیمری مانند کامپوزیت های دندانی و … کاربرد مهمی دارد. می توان به جرات گفت بدون وجود میکسر آزمایشگاهی در برخی از آزمایش ها به طور کل فعالیت آزمایشگاه مختل می شود.

خرید یک میکسر آزمایشگاهی مناسب همیشه آسان نیست. برخی از خریداران، به ویژه آن ‌هایی که تجربه زیادی در خرید تجهیزات آزمایشگاهی ندارند، ممکن است به اشتباهاتی برخورد کنند که می ‌تواند منجر به خرید نامناسب یا هزینه ‌های اضافی شامل هدر رفتن مواد اولیه شود.

در این مقاله، قصد داریم به پنج اشتباه رایج در خرید میکسر آزمایشگاهی بپردازیم و راه ‌حل‌ های آن ‌ها را به شما معرفی کنیم.

  1. عدم بررسی نیاز واقعی آزمایشگاه و کاربران

در آزمایشگاه ها هر دستگاهی برای انجام آزمایشی خاص و بیان کلی تر هر کدام از تجهیزات آزمایشگاهی برای رفع یک نیاز از کاربر طراحی شده اند. بنابراین خیلی مهم است که نیاز خود در آزمایشگاه را شناسایی کنید و مطابق آن تجهیزات مورد نیاز را خریداری نمایید. به طور خاص در مورد میکسر آزمایشگاهی، فرض کنید شما یک شیکر آزمایشگاهی در اختیار دارید و قصد اختلاط دو ماده با ویسکوزیته نبستا بالا با یکدیگر را دارید. برای انجام این آزمایش، شیکر نمی تواند مفید باشد. شیکر آزمایشگاهی مناسب آزمایش هایی شامل محلول های آبی است که نیاز به به هم خوردن در طی زمان طولانی دارند. میکسر آزمایشگاهی بهترین دستگاه برای انجام چنین آزمایشی است.

بنابرایان پیش از اقدام به خرید نه فقط میکسر آزمایشگاهی بلکه تمام تجهیزات آزمایشگاهی، نیازسنجی کامل انجام دهید و از مقالات منتشر شده در سایت های معتبر و در صورت نیاز از کارشناسان مجرب شرکت های تجهیزات آزمایشگاهی مشاوره بگیرید.

  1. انتخاب برندهایی بدون خدمات پس از فروش و نمایندگی فعال

در مورد تجهیزات آزمایشگاهی، با توجه به این که اغلب دستگاه ها بسیار گرانقیمت هستند و هرروزه در آزمایشگاه ها استفاده می شوند، گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش مناسب و طولانی مدت، بسیار مهم است. در این بین انتخاب و خرید دستگاه های برندهای خارجی، هرچند برندهای بسیار معتبر و معروفی باشند، می تواند ریسک بالایی داشته باشد. از آنجایی که نمایندگی های رسمی این برندها در ایران حضور ندارند، انتظار دریافت خدمات پس از فروش و گارانتی قابل اطمینان را نباید داشته باشید. در بهترین شرایط یک شرکت واسط دستگاه را گارانتی می کند که در اغلب اوقات این گارانتی هم سود چندانی ندارد. چون دسترسی به تکنسین های فنی و قطعات اصلی دستگاه سخت یا غیر ممکن به نظر می آید.

بهترین راهکار، خرید میکسر آزمایشگاهی ایرانی از برند معتبر و باسابقه است. میکسر آزمایشگاهی رویان ایران مناسبترین میکسر آزمایشگاهی ایرانی از لحاظ کیفیت، قیمت و خدمات پس از فروش است. این محصول از نظر کیفیت و عملکرد قابل رقابت با برندهایی مانند آیکا است اما تقریبا با یک سوم قیمت ضمن دریافت گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش!

  1. نادیده گرفتن ظرفیت و توان دستگاه

بررسی نکردن دقیق ویژگی ها و مشخصات فنی دستگاهی مانند میکسر آزمایشگاهی قبل از خرید، اشتباهی است که می تواند هزینه اضافی برای آزمایشگاه شما در پی داشته باشد. ظرفیت میکسر به معنی این که مناسب استفاده چه محدوده حجمی از نمونه، قدرت آن به معنی این که حداکثر تا چه ویسکوزیته ای را می تواند به طور کامل مخلوط کند و سرعت آن چند دور در دقیقه است، سه پارامتر مهمی است که پیش از خرید، حداقل باید آن ها را بدانید.

اغلب میکسرهای آزمایشگاهی سرعتی تا 3000 دور در دقیقه دارند و برای حجم های بیشتر از 10 لیتر و کمتر از 200 میلی لیتر مناسب نیستند. بنابراین مهم است با توجه به نیاز آزمایشگاه خود این موارد را در کاتالوگ دستگاه ها بررسی و مناسب ترین میکسر آزمایشگاهی را انتخاب و تهیه کنید.

  1. عدم توجه به پره های میکسر آزمایشگاهی

اغلب میکسرهای آزمایشگاهی این قابلیت را دارند که به کاربر اجازه می دهد پره دستگاه را برای آزمایش های مختلف تغییر دهد. برای میکسر آزمایشگاهی پره یا تیغه های مختلفی طراحی و ساخته شده است. هرکدام از پروانه ها برای کاربرد خاصی استفاده می شوند. بنابراین هنگام خرید باید توجه داشته باشید کدام نوع پره روی دستگاه قرار گرفته است و اگر مناسب آزمایش های شما نیست، پره های استاندارد ضروری برای آزمایش های خود را از فروشنده بخواهید.

  1. دیجیتال یا آنالوگ بودن

دو نوع اصلی میکسر آزمایشگاهی دیجیتال و آنالوگ در بازار تجهیزات آزمایشگاهی وجود دارند. میکسرهای آنالوگ قیمت پایین تری نسبت به انواع دیجیتال دارند و با استفاده از یک پیچ، دور موتور یا سرعت دستگاه را می توان تنظیم کرد. در صورتی میکسرهای آزمایشگاهی دیجیتال دارای یک صفحه کنترل هستند که برخی از آن ها ویژگی های اضافه تری مانند دمای لحظه ای داخل ظرف را نیز ارائه می دهند. برای آزمایش هایی مانند اختلاط رنگ ها و بیشتر مواد شیمیایی انواع آنالوگ کاملا مناسب هستند.

خرید مناسبترین میکسر آزمایشگاهی

در حال حاضر خرید میکسر آزمایشگاهی ایرانی اما از برند معتبر و با کیفیت بالا نسبت به مدل های خارجی ارجحیت دارد. زیرا گارانتی و خدمات پس از فروش در تجهیزات آزمایشگاهی بسیار مهم و تاثیرگذار است و باعث کم شدن هزینه های آتی آزمایشگاه در صورت آسیب احتمالی به دستگاه می شود. اگر پیش از خرید میکسر آزمایشگاهی نیاز واقعی آزمایشگاه را بررسی کنید، کیفیت کالا و خدمات پس ار فروش برندهای مختلف را مقایسه کنید و به دقت کاتالوگ دستگاه ها را مطالعه کنید، قطعا می توانید مناسب ترین میکسر آزمایشگاهی را تهیه کنید.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×