» اجتماعی » موازی‌کاری‌های زیاد و دستور‌العمل‌های متفاوت | بازتاب امروز
موازی‌کاری‌های زیاد و دستور‌العمل‌های متفاوت | بازتاب امروز
اجتماعی

موازی‌کاری‌های زیاد و دستور‌العمل‌های متفاوت | بازتاب امروز

۱۴۰۳-۱۲-۲۳ 3020

سرویس اجتماعی، بازتاب امروز: به گفته‌ی سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، دستورالعمل‌ها و ضابطه‌های یکسان، مهم‌تر از حذف و ادغام نهادها هستند. او با انتقاد از موازی‌کاری‌ها گفت «باید تولی‌گری وزارت بهداشت برای صدور پروانه‌‌های روانشناسی پذیرفته شود.»

دکتر محمدرضا شالبافان، درباره‌ی حذف برخی از نهادها برای چابک‌سازی دولت به خبرنگار بازتاب امروز گفت: نهاد اضافه‌ای نداریم. مهم‌تر از همه‌چیز موازی‌کاری‌ها هستند. مثلا درباره‌ی مجوز‌های روانشناسان، نهادهای مختلفی داریم که پروانه‌های کار روانشناسان را صادر می‌کنند.

به گفته‌ی او، قوه قضاییه، وزارت ورزش و جوانان، سازمان نظام روانشناسی، مجوز‌های مختلفی را صادر کرده‌اند. البته به معنی اضافه‌کاری نیست اما نوعی موازی‌کاری به حساب می‌آید و باعث سردرگمی مردم می‌شوند.

آقای شالبافان درباره‌ی ایجاد عملکرد بهتر گفت: بهتر است که ضابطه‌ها یکسان باشند تا اگر قرار است سازمان‌های مختلف به حرفه‌هایی که نزدیک هم هستند، مجوز بدهند، طبق دستور‌العمل یکسانی پیش بروند.

از بین رفتن کیفیت به دلیل رقابت

شالبافان در ادامه اضافه کرد: «وقتی نهادها متفاوت باشند، عملکردها هم متفاوت خواهند شد. نمی‌توان انتظار داشت سازمان‌هایی که خدمت‌رسانی می‌کنند، فعالیتشان متوقف شود تا یک سازمان مشخص کارها را پیش ببرد، کار زمان‌بری است و مردم از یک‌سری خدمات محروم می‌شوند.

بهتر است به جای اینکه نهادی نگاه کنیم تا نهاد ما اختیاراتش بیشتر شود، به این فکر کنیم که وضعیت عمومی جامعه بهتر شود.»

شالبافان گفت «متولی سلامت طبق قوانین بالادستی، وزارت بهداشت است و هرکسی هم می‌‌خواهد درحوزه‌ی خدمات سلامت کار کند، بهتر است در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها حداقل به اصل کلی یعنی همان وزارت بهداشت وفادار بمانند.

در حوزه‌ی سلامت روان هم باید تولی‌گری وزارت بهداشت پذیرفته شود و به جای رقابت، هم‌افزایی صورت بگیرد؛ چون در رقابت، ساده‌سازی اتفاق می‌افتد و کیفیت از بین می‌رود.»

انتهای پیام

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×