پزشکیان درخواست کمک کرد/ اختیارات لازم به شما اعطا می شود اگر…
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز جمعه در آغاز نشست هماندیشی توسعه پایدار کشاورزی که در محل باغ گیاهشناسی تهران در حال برگزاری است، در سخنان کوتاهی با اشاره به اینکه همواره این دغدغه را داشتهام که بهترین روش آموزش برای دانشجویان دانشکدههای کشاورزی حضور در مزارع و آموزش عملی است، اظهار کرد: کلاس درس دانشجویان کشاورزی اساسا باید اراضی زراعی باشد تا به شکل عملی کاشت، داشت و برداشت و همه فرآیندهای تولید محصولات غذایی را تمرین کنند.
بنابر گزارش ایسنا، رئیس جمهور با بیان اینکه فعالیت دانشجویان در اراضی زراعی علاوه بر آموزش عملی میتواند درآمد تولید محصولات را نیز نصیب دانشکدهها و خود دانشجویان کند، افزود: امروز دانشگاههای نسل 4 و 5 در دنیا، آموزش عملی را کاملا جایگزین آموزشهای تئوری صرف کردهاند و دانشجویان این دانشگاهها، در دوران تحصیل، کاملا با فرآیندهای عملیاتی رشتههای تحصیلی خود درگیر میشوند.
پزشکیان با تاکید بر اینکه باید در هر زمینهای به دنبال روشهایی باشیم که ما را به توسعه پایدار و ماندگار رهنمون میکنند، تصریح کرد: در سفری که به کرمانشاه داشتیم، دیدم که بخش قابل توجهی از اراضی به کشت چغندرقند اختصاص یافته بود؛ سوال اساسی این است که آیا با توجه به اقلیم، وضعیت آب و صرفه اقتصادی، چغندرقند بهترین محصول برای کشت در کرمانشاه هست یا نه؟ آیا توجه به وضعیت منابع آب و نیز محصول نهایی، محصول بهتری نمیشود در این استان کشت کرد و سوال مهمتر اینکه آیا با توجه به تشدید تنش آبی، اساسا کشت و کار در این مناطق کار عاقلانهای هست یا نه؟
رئیس جمهور با یاری طلبیدن از اساتید و کارشناسان حاضر در این نشست و نیز همه صاحبنظران این حوزه، برای غلبه بر مخاطرات ناشی از محدودیت منابع آبی و اصلاح شیوههای کشت و کشاورزی گفت: به این نشست آمدهام تا نظرات و راهکارهای شما را بشنوم و با یکدیگر درباره بهترین راهکارها گفتوگو کنیم. اگر چه ساعت این نشست رسمی محدود است، اما اگر شما حاضرید در این زمینه مسئولیت بپذیرید من محدودیت زمانی برای گفتوگو با شما ندارم و میتوانیم در فرصت دیگری مفصل بحث کنیم.
پزشکیان با بیان اینکه اگر آمادگی دارید در این زمینه مسئولیت بپذیرید، اختیارات لازم به شما اعطا شده و حمایتهای لازم نیز از شما به عمل خواهد آمد، خاطرنشان کرد: حتی میتوانیم مسئولیت کارها را در بخشهای مختلف کشور، بر اساس اقلیم و مناطق مختلف آب و هوایی به شما واگذار کنیم تا با همراهی یکدیگر مشکلات ناشی از کمآبی و الگوهای غلط کشاورزی را حل و فصل کنیم.
این خبر در حال تکمیل است…
27215