» تکنولوژی » 5 نیکلاس تسلا پیش بینی کرد که چه کسی به حقیقت پیوسته است. از هواپیماهای بدون سرنشین گرفته تا تلفن هوشمند
تکنولوژی

5 نیکلاس تسلا پیش بینی کرد که چه کسی به حقیقت پیوسته است. از هواپیماهای بدون سرنشین گرفته تا تلفن هوشمند

۱۴۰۴-۰۱-۳۱ 3017

نیکلاس تسلا(متولد 1856 و در سال 1943 درگذشت) ما به دلیل اختراعات و حق ثبت اختراع وی ، مخترع ، مهندس برقی ، فیزیکدان و فیزیکی فیزیکی و فیزیکدان را می شناسیم ، اما پس از دستاوردهای علمی وی ، او همچنین تخیل محکمی برای پیش بینی فن آوری های آینده داشت. اکنون که نزدیک به 80 سال از زمان مرگ وی گذشته است ، برخی از انتظارات وی به واقعیتی تبدیل شده است که ما در مورد آن بحث خواهیم کرد.

نیکلاس تسلا می توانست به هشت زبان صحبت کند ، حافظه خاصی داشته باشد و تا زمان مرگ وی 300 حق ثبت اختراع را ثبت کرده است ، اما باید بدانیم که او انتظار داشت برخی از متداول ترین تکنیک های جهان امروز باشد. در اینجا پنج پیش بینی تسلا وجود دارد که به واقعیت تبدیل شده اند.

1. Wi -fi

“کی است [فناوری] یک کاربرد کامل بی سیم ، کل زمین به یک مغز بزرگ تبدیل می شود. “تسلا پیش بینی کرد که دستگاه های بی سیم در نهایت ساده می شوند ، و بسیاری از فرستنده ها و گیرنده ها بدون دخالت در ابزارهای دیگر عمل می کنند. پیش بینی های آن با اختراع اینترنت در دهه 1980 و Wi -Fi در دهه 1990 انجام شده است ، همانطور که IoT توضیح داد. Tesla گفت که مدیریت خانه با نیروی خیس و نور انجام می شود و ما نیازی به کار نخواهیم داشت.

2. ماشین

تسلا نزدیک به 20 سال پیش تأسیس شد ، اما نیکلاس تسلا در قرن نوزدهم به ایده خودروها رسید: “در اوایل سال 1898 ، نمایندگان شرکت بزرگ حمل و نقل که او را ترک می کند تا کارهای زیادی انجام دهد.”

5 پیش بینی تسلا

اکنون می دانیم که شرکت شرکت وی توسط ایلان مسک اداره می شود ، اما این ایده در اواخر قرن نوزدهم بسیار عجیب بود ، که نشان می دهد تسلا قبل از زمان خود فکر می کند.

3 هواپیمای DRILS

تسلا از وسیله نقلیه انتظار داشت که بتواند کار کند و تصمیم بگیرد. تسلا معتقد بود که در آینده اتومبیل های کنترل از راه دور وجود خواهد داشت. او حتی در سال 1898 یک قایق کنترل از راه دور ساخت تا ایده خود را ارائه دهد. فناوری چنان پیشرفته بود که بسیاری از افرادی که یک قایق بی سیم را دیدند فکر می کردند یک میمون کوچک از داخل کنترل کرده است.

ایده کنترل از راه دور وسایل نقلیه بسیار شبیه به آنچه اکنون در هواپیماهای بدون سرنشین می بینیم.

4 ، تلفن هوشمند

نیکلاس تسلا انتظار داشت که دستگاههای کوچکی که در جیب بودند و عملکرد آن بسیار شبیه به آنچه امروز ما را به تلفن هوشمند می نامیم ، باشد. در سال 1901 ، هنگامی که تسلا روی تولید رادیو شهری کار کرد ، او چیزی مانند تلفن مدرن سرمایه گذار ، GP Morgan را ارائه داد. ایده ایجاد “سیستم تلگراف جهانی” بود که امکان برقراری ارتباط فوری اخبار در دستگاه های تلفن همراه شخصی را فراهم می آورد.

5 پیش بینی تسلا

پخش های زنده و تماس های ویدیویی همچنین افراد را برای نظارت بر وقایع پخش شده از Remote شرح داده است. به نظر می رسد که آنها چنین بودند: “ما می توانیم افتتاح رئیس جمهور ، رقابت پایه جهانی ، زمین لرزه ها یا تخریب نبرد را ببینیم که گویی در آن هستیم.”

او همچنین گفت:

“ما می توانیم بلافاصله بدون نگاه به مسافت تماس بگیریم.

تسلا همچنین از مردم انتظار داشت که روزی بتوانند اسناد ، موسیقی و فیلم ها را با فناوری بی سیم به جهان ارسال کنند.

5. حمل و نقل و انتقال قدرت بی سیم

علاقه اصلی تسلا برق بود و شاید بزرگترین جاه طلبی و رویای انتقال انرژی بی سیم در مسافت های طولانی و فقط در هوا بود. این نشان داده است که لامپ های بی سیم به گونه ای کاهش یافته اند که “جفت تعریف” نامیده می شود ، اما آنها در ساخت یک سیستم توزیع برق طولانی بسیار موفق نبودند.

5 پیش بینی تسلا
گودنسیف

در سال 1901 ، البته ، Warenclyffe ، یک برج ارتباطی بی سیم در نیویورک. هدف این برج انتقال سیگنال های بی سیم و انرژی در سراسر اقیانوس اطلس برای دستیابی به منابع انرژی در مناطق فقیر و غیر فوتوولتائیک بود ، اما سرمایه گذاران پروژه با پروژه ای که رایگان بود موافق نبودند. بنابراین برج قبل از اتمام نابود شد.

محققان اکنون تکنیک های بسیاری را توسعه داده اند که ممکن است رویای تسلا را چند قدم از واقعیت دور کند. البته شارژ بی سیم دستگاه های دیجیتال اکنون در دسترس است ، اما تسلا اهداف بیشتری دارد.


نیکلاس تسلا آینده ای دقیق و پیشگام در برق بود ، اما او در زندگی خود از نظر اجتماعی و حرفه ای با چالش های زیادی روبرو شد. نبوغ وی به محققان برجسته مانند آلبرت انیشتین جذب شد ، اما او کار نبود. همچنین به موفقیت مالی بهره برداری وی ، مانند جورج وستینگهاوس و توماس ادیسون دست نرفت.

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×